Ξεκινά η νέα ακαδημαϊκή χρονιά στο UIndy Athens

 

Απόφοιτοι - UIndy Athens

 

Στις 21 και 28 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα ξεκινά ο νέος κύκλος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2009 – 2010 του Athens Campus τoυ University of Indianapolis (UIndy Athens), ενώ στις 18 και 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει η υποδοχή, ενημέρωση και ξενάγηση των νέων φοιτητών στο Campus.

Το μη κερδοσκοπικό Athens Campus τoυ University of Indianapolis (UIndy Athens), είναι πλήρως ενταγμένο υπό την ιδιοκτησία κι επιμέλεια του μητρικού ιδρύματος, του University of Indianapolis στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

«Το UIndy Athens είναι ένα διεθνές πολυπολιτισμικό ίδρυμα στο οποίο σπουδάζουν φοιτητές από διάφορες χώρες του κόσμου, όπου συναντούν τη σύγχρονη διεθνή κοινότητα της Ελλάδας και έλληνες σπουδαστές με διεθνή ενδιαφέροντα και κατευθύνσεις», τονίζει ο κ. Βασίλης Μποτόπουλος, Chancellor του UIndy Athens και Αντιπρόεδρος του University of Indianapolis, USA.

 Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του πανεπιστημίου «Η γνώση δεν αποκτάται μόνο μέσω της ενεργής συμμετοχής σε μελέτες που αναπτύσσονται στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά και μέσω της ενεργής συμμετοχής και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο». «Η φιλοσοφία μας αυτή  γίνεται πράξη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσω των ανοιχτών προς το κοινό εκδηλώσεων που διοργανώνουν τα τμήματα διεθνών σχέσεων, κοινωνικών, μουσικών σπουδών και ψυχολογίας στο ιδιόκτητο Πολιτιστικό Κέντρο και τη Βιβλιοθήκη του UIndy Athens (Ίδρυμα Γουλανδρή – Χορν), δηλώνει ο Peter Wilkins, Associate Vice Chancellor for Institutional Advancement του UIndy Athens.

Το Athens Campus του University of Indianapolis, προσφέρει 43 προπτυχιακά προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου Bachelors και 11 μεταπτυχιακά προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου Masters σε καίριους εκπαιδευτικούς τομείς, όπως: διοίκηση επιχειρήσεων, λογιστική, οικονομία και χρηματοοικονομική, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, πληροφορική, κοινωνιολογία, κλινική ψυχολογία, φιλοσοφία, πολιτικές επιστήμες, διεθνείς σχέσεις, αγγλική φιλολογία, επικοινωνία και ΜΜΕ, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ, μουσική, κ.ά. Όλα τα πτυχία χορηγούνται κατευθείαν από την Αμερική μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών κάθε φοιτητή. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική.

Το University of Indianapolis, που σταθερά αξιολογείται σαν ένα Top Tier University από το US News & World Report, είναι αξιολογημένο/ πιστοποιημένο από το Higher Learning Commission του North Central Association of Schools and Colleges (NCASC). Επίσης, διακεκριμένοι οργανισμοί στους σχετικούς τομείς τους πιστοποιούν τις επιμέρους έδρες/τμήματα/προγράμματα του University of Indianapolis.

Στις 25 Σεπτεμβρίου είναι τελευταία προθεσμία εγγραφών της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου  για τους προπτυχιακούς φοιτητές, και στις 2 Οκτωβρίου για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και τα προγράμματα σπουδών επικοινωνήστε με το Γραφείο Graduate and Undergraduate Admissions του UIndy Athens, Υπατίας 7 -9, Πλατεία Μητροπόλεως, στα τηλέφωνα: 210 323 9740 – 210 323 9785, ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες: www.uindy.grwww.uindy.edu

Photo Found on campusexplorer.com 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s